Születés Hete Fesztivál Vásárhelyen

A Fontana Egészség és Életmód Centrum rendezésében, az Egészséges Vásárhely Program részeként kerül sor a Születés Hete Fesztiválra Hódmezővásárhelyen 2009. május 16-18-19.-én. A Fesztivált dr. Lázárné Megyeri Zita polgármesterné asszony nyitja meg május 16-án, szombaton 10 órakor.

A Születés Fesztivál vásárhelyi három napjának célja, hogy korszerű és széles körű tájékoztatást és segítséget adjon a szülésre való felkészülésről, a szüléssel kapcsolatos kérdésekről és a gyermek fogadásáról. Az előadások mellett gyakorlati bemutatók és kerekasztal beszélgetések teszik közvetlenné a témákat és az Erzsébet Kórház szülészeti és újszülött osztályának felkeresésére is mód lesz előzetes jelentkezés alapján. Várandós kismamákat, kisgyermekes anyukákat csecsemőikkel, kisgyermekeikkel együtt illetve az egész családot várjuk a rendezvényre.

Az EVP keretében az anyatejről, a szoptatásról, a kismama tornáról és a kismama diétáról beszélgethetnek szakemberekkel az érdeklődők, illetve tehetik fel kérdéseiket.

Helyszín: Fontana Egészség és Életmód Centrum, Hódmezővásárhely, Ady E. út 5.

A Születés Hete Fesztivál részletes programja itt elérhető.

További információ: www.fontanacentrum.hu , www.szuleteshete.hu