EVP-Esték

Gyömbér Noémi: Fejben dől el, avagy egy kis ízelítő a sportpszichológia világából

2015. október 27-én Gyömbér Noémi sportpszichológus tartott előadást a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban az EVP-Esték keretében „Fejben dől el, avagy egy kis ízelítő a sportpszichológia világából” címmel.

 

 

Dr. Földi Rita: Tanulási zavarok és mozgásfejlődés összefüggései 

Dr. Földi Rita 2015. október 13-án tartott ingyenes előadásokat az EVP-esték keretében a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban „Tanulási zavarok és mozgásfejlődés összefüggései” címmel.

 

 

Dr. Bagdy Emőke előadása

Szeptember 29-én Bagdy Emőke tartott két előadást a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban az EVP-esték keretében.

Dr. Avramov Katalin és Dr. Mayer Péter: Kell-e félnünk az elbutulástól? Mit tegyünk ellene?

2015. szeptember 22-én Dr. Avramov Katalin (neurológus, pszichiáter) és Dr. Mayer Péter Gyula (neurológus) az öregségi elbutulásról és annak megelőzéséről tartottak előadást az EVP-Esték rendezvénysorozat keretében a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

 

Dr. Kovács László előadása az anyajegyek, a napsütés és a melanoma kockázatáról

Dr. Kovács László bőrgyógyász, címzetes egyetemi docens, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó bőrgyógyászatának vezető főorvosa az anyajegyek, a napsütés és a melanoma kockázatáról tartott előadást Hódmezővásárhelyen az EVP-Egészségfejlesztési Iroda szervezésében, az EVP-Esték rendezvénysorozat keretében.

Prof. Dr. Bodoky György előadása vastagbéldaganat korai felismeréséről és szűréséről

Prof. Dr. Bodoky György nemzetközileg elismert onkológus, a budapesti Egyesített Szent István és Szent László Kórház onkológiai osztályának osztályvezető főorvosa a vastagbéldaganatok korai felismeréséről és szűréséről tartott előadást Hódmezővásárhelyen az EVP-Egészségfejlesztési Iroda szervezésében, az EVP-Esték rendezvénysorozat keretében.

Mit üzen a tested? Dr. Buda László előadása

2015. április 14-én Dr. Buda László pszichiáter, a Szomatodráma önismereti-öngyógyító módszer megalkotója Mit üzen a tested? címmel tartott előadást Hódmezővásárhelyen az EVP-Egészségfejlesztési Iroda szervezésében, az EVP-Esték rendezvénysorozat keretében. Az előadás teljes terjedelmében az alábbi videón tekinthető meg.

 

Fekete Krisztina előadása az egészséges táplálkozásról

2015. március 17-én Fekete Krisztina, a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet dietetikusa tartott előadást az egészséges táplálkozásról Hódmezővásárhelyen, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban az EVP-esték keretében. Az előadás teljes terjedelmében az alábbi videón tekinthető meg. 

 

 

#security check Website Security Test