„Egészséges Gyógyítók az Erzsébet Kórház- Rendelőintézetben”

A PROJEKTRŐL

 

 

Lezárult a makói és vásárhelyi kórházi dolgozók egészségfejlesztési projektje

Mártélyon folytatják az Egészséges Gyógyítók

2014. június 3.

Folytatódik a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó kórházi dolgozói részére szervezett szűrési és egészségmegőrzési programsorozat: a június 9-i héten egészen péntekig vehetnek részt a két tagintézmény dolgozói szűrővizsgálatokon, szombaton pedig ismét játékos sportvetélkedőn tehetik próbára ügyességüket és fittségüket a jelentkező csapatok – ezúttal a mártélyi üdülőtelepen. A programsorozat a TÁMOP által támogatott Egészséges Gyógyítók projekt keretén belül (TÁMOP-6.1.2/11/1 „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek”) valósul meg; a program célja, hogy a páciensekkel legközvetlenebb kapcsolatba kerülő kórházi dolgozók játékos, szórakoztató formában sajátíthassák el az egészséges életmóddal kapcsolatos alapvető tudnivalókat, valamint megtapasztalják az egészséges testmozgás örömét.

Tovább »

——————————————————-

Egészséges Gyógyítók: közel százan voltak a makói Kalandparkban

2014. május 28.

Közel százan vettek részt a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó kórházi dolgozóinak szervezett vetélkedőn a Makói Kalandparkban. Ezúttal egy szűrőhét keretében tehették próbára ügyességüket és fittségüket a csapatok. Az esemény a TÁMOP által támogatott Egészséges Gyógyítók program keretén belül (TÁMOP-6.1.2/11/1 „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek”) valósult meg; a program célja, hogy a páciensekkel legközvetlenebb kapcsolatba kerülő kórházi dolgozók játékos, szórakoztató formában sajátíthassák el az egészséges életmóddal kapcsolatos alapvető tudnivalókat, valamint megtapasztalják az egészséges testmozgás örömét.

Tovább »

——————————————————-

Folytatódik a makói és vásárhelyi kórházi dolgozók egészségfejlesztése

2014. május 22.

A Makói Kalandparkban folytatódik a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó kórházi dolgozóinak egészségfejlesztése mindkét tagintézményben: a decemberi egészségmegőrzéssel kapcsolatos vetélkedő, valamint a februári bowling-verseny után ezúttal egy szűrőhét keretében tizenöt, egyenként háromfős csapat teheti próbára ügyességét, valamint fittségét. Az esemény a TÁMOP által támogatott Egészséges Gyógyítók program keretén belül (TÁMOP-6.1.2/11/1 „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek”) valósul meg; a program célja, hogy a páciensekkel legközvetlenebb kapcsolatba kerülő kórházi dolgozók játékos, szórakoztató formában sajátíthassák el az egészséges életmóddal kapcsolatos alapvető tudnivalókat, valamint megtapasztalják az egészséges testmozgás örömét.

Tovább »

——————————————————-

Az egészséges életmódról tanultak a kórházi dolgozók

2013. december 14.

Játékos, szórakoztató formában fejlesztették az egészséges életmóddal kapcsolatos tudásukat a vásárhelyi és a makói kórház dolgozói, akik 2014-ben csapatokban vetélkednek egymással, és mérik össze egészségtudatossággal kapcsolatos ismereteiket. A rendezvény célja, hogy a kórház dolgozói mindennapi életük során, otthon, a magánéletben is egészségtudatos életmódot éljenek, valamint munkájuk során átadják az egészséges életmóddal kapcsolatos ismereteiket a páciensek számára. Az EVP által szervezett program – a két tagintézményben összesen 930 embert érint.

Az első kiemelt programra 2013. december 14-én a Fekete Sas Báltermében egy rendezvény keretében került sor, melyen a két tagintézmény osztályainak dolgozóiból alakult 21 csapat és népes szurkoló tábora mérte össze erejét egy, az egészséges életmóddal kapcsolatos játékos vetélkedő és táncház keretén belül.

——————————————————-

 

#security check Website Security Test