10 éves az Egészséges Vásárhely Program

10 éves az Egészséges Vásárhely Program


2018. február 1-jén Sajtótájékoztatót tartott az EVP-Egészségfejlsztési Iroda, mellyel megkezdte a 70 napon át tartó rendezvény sorozatot.

A részletekről Hegedűs Zoltán, a város alpolgármestere, Kallai Árpád, a kórház főigazgatója, valamint Gyurisné Pethő Zsuzsanna, az EVP programigazgatója számolt be.

Az ünneplés apropója, hogy 10 éve hozták létre az Egészséges Vásárhely Programot, mely célja a lakosság egészségi állapotának javítása, ezen belül az egészséges életmódra való ösztönzés, a figyelemfelhívás a különböző szűrővizsgálatokon való részvétel fontosságára.

Az ünneplés és az elmúlt évekre való visszatekintés a következőképpen fog alakulni:

Az EVP-EFI összefoglaló filmet készít, mely során betekintést nyerhetnek az elmúlt 10 év legjelentősebb eseményeire, a filmet mind az iroda honlapján (www.evp.hu), az iroda facebook (https://www.facebook.com/evpefi/) oldalán és a Vásárhelyi Televízióban is megtekinthetik.

Ezen kívül egy kiadvány is összeállításra kerül, melyben szintén az EVP 10 évét szeretnénk bemutatni.

  1. február 17-én (szombaton) a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely- Makó, Járóbeteg szakrendelőjében szűrűnap kerül megrendezésre, ahová minden egészsége urán érdeklődő lakost várnak a szervezők.

Az EVP 10 éves születésnapja alkalmából, a Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város egy díjat alapít melyben elismeri, a munkáját azon szakembereknek, akik a lakosság egészségi állapotának
javításáért tettek.

  1. március 27-én Országos Szakmai Konferencia kerül megrendezésre, mely során a 10 éves tapasztalatok kerülnek bemutatásra.

A 70 napos ünneplés 2018.április 12-én ér végét, amikor is a Kossuth téri születésinapi ünnepségen bemutatásra kerül a megújult emlőszűrő állomás!

 

Tartson velünk, Ön is! Ünnepeljünk együtt!

Továbbra is vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Bővebb információ: 62/ 532-368-as telefonszámon.