Boldogság Világnapja Hódmezővásárhely

Boldogság Világnapja Hódmezővásárhely

Kedves Látogató!

Az EVP Egészségfejlesztési Iroda várja Önt 2019.03.20-án 16:00-tól 18:00 óráig a Fekete Sas báltermében (Hódmezővásárhely, Kossuth u. 3.), hogy együtt ünnepeljük meg a Boldogság Világnapját!

Program:

  • 16:00 a rendezvény megnyitása
  • 16:00-17:30 boldogsággal kapcsolatos feladatok, játékok
  • 16:30-17:40 Nia örömtánc bemutató, közös tánc
  • 17:45 nyereményjáték győzteseinek kihirdetése, nyereményajándék átadása
  • 18:00 a rendezvény zárása

A Nia örömtáncot Markovics Ágnes táncos és Nia tréner tartja. 

“A Nia Táncmeditáció, Holisztikus fitnesz, test tudatosság, érzékelések, tapasztalások, belső figyelem ami segít meghallani a testünk hangját miközben az elme pihen. A Nia első alapelve: az élvezet a legelső érzés, amit minden mozgásformában keresnünk kell! Az óra folyamán 9 mozgás rendszert használunk, 3 harcművészet, 3 táncművészet és 3 gyógyító művészeti formát. A Nia órán nem az a lényeg, hogy hogyan néz ki a testünk, hanem hogy hogyan érezzük magunkat benne! Az órákhoz bárki csatlakozhat, táncos előképzettség nélkül. A Nia segítséget nyújt a fittség elérésében, a személyiség fejlesztésében, valamint az életmód helyes irányba terelésében.
Könnyen elsajátítható koreográfiák (52 alapmozdulatból állnak) segítenek, hogy lépésről lépésre, újabb és újabb tapasztalásokat és örömöt szerezzünk testünknek, lelkünknek, elménknek és szellemünknek egyaránt! Tánc, Kikapcsolódás, Feltöltődés 70 percben ” /Markovics Ágnes/

Az örömtáncban való részvételhez zokni, kényelmes öltözék, és esetleg innivaló szükséges!

További információért keresse irodánkat:

EVP Egészségfejlesztési Iroda, Hódmezővásárhely, Dr. Imre József utca 2., L épület, 1. emelet
Tel.: +36 62 532 368
E-mail: 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!