EVP Esték Hódmezővásárhelyen

EVP Esték Hódmezővásárhelyen

Kávéházi beszélgetések A gyermeknevelés és a lelki egészség témájában keddenként

EVP Esték előadásokkal egybekötött kávéházi beszélgetések, amelyek két nagy témában kerülnek megrendezésre:

Beszélgetés a gyermeknevelésről – szülői készségek fejlesztéseegy 6 alkalmas előadássorozat, melynek célja segítséget nyújtani a szülőknek a gyermekeik nevelésével kapcsolatos esetleges problémáik, kérdéseik kapcsán.

A Lelki Egészség Vásárhelyi Akadémiája előadássorozat szintén 6 alkalommal kerül megtartásra. Ennek célja, hogy olyan, a lelki egészséggel kapcsolatos új ismereteket, információkat tárjon a résztve-vők elé, amelyek segítségükre lehetnek a testi és lelki egészségi állapot közötti kapcsolat megértésében, illetve saját és környezetük lelki egészségének javításában. A kávéházi estéket képzett szakemberek vezetik, a beszélgetések során a résztvevők feltehetik kérdéseiket és közösen vitathatják meg a témákat.

Helyszín: Fekete Sas Kávéház (Hódmezővásárhely, Kossuth tér 3.)

A rendezvények ingyenesek, a fogyasztás önköltséges. A rendezvényeken résztvevők a helyszín italkínálatából válogathatnak.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk! Az aktuális heti programokról tájékozódhat honlapunkon vagy Facebook oldalunkon!
Az előadásokon való részvételi szándékát ajánlott jelezni a honlapunkon megjelenő linken, melyet a weboldal bal oldalán található képen keresztül tud elérni.

Bővebb információkért tekintsék meg szórólapunkat: