Mit tegyünk, hogy jól (l)együnk?

Mit tegyünk, hogy jól (l)együnk?

Mi tegyünk, hogy jól (l)együnk?

Interaktív előadás a kalória számításról és a kalória égetésről

Időpont: 2017. május 29. 16 óra 
Helyszín: Dr. Imre József u 2. (Kórház) “L” épület, EVP- Egészségfejlesztési Iroda, Tréning szoba

Egyre gyakrabban lehet hallani az életmódváltás szót, egyre divatosabb, de mit is jelent ez valójában? Hogyan kezdjen bele az életmódváltásba, hogy sikerrel is járjon az EVP- Egészségfejlesztési Iroda munkatársai ebben nyújtanak most segítő kezet figyelemfelhívó előadásukkal.

Az előadás célja, hogy az emberek mindennapi életébe beépüljön az egészséges szemléletmód, valamint az iroda dolgozói szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy kevés energia befektetéssel is pozitív változásokat hozhassanak az életükbe, legyen szó a táplálkozásról, mozgásról, vagy a pihenésről.

Az interaktív előadás során szó lesz többek között a táplálkozási szokások helyes kialakításáról, táplálkozási tévhitekről, a vízfogyasztás szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól, stressz kezelési technikákról és a kalória égetéséről. A jelen lévők megtanulhatnak olyan gyakorlatokat, melyekkel csökkenthetik az ülő munkából adódó mozgásszervi problémákat. Tájékoztatást kapnak arról, hogy mit érdemes mozgás előtt és után fogyasztani és otthoni költséghatékony mozgás gyakorlatokat is sajátíthatnak el.

A rendezvényen nem csak elméletben ismerhetik meg az egészséges finomságokat, ugyanis az előadás befejeztével meg is kóstolhatnak egy-egy könnyen elkészíthető finomságot és ezzel bővíthetik az egészséges és finom étel receptek gyűjteményüket.

 Jelentkezési lap