Szavazz ránk, hogy a miénk lehessen az 1 milliós nyeremény

Szavazz ránk, hogy a miénk lehessen az 1 milliós nyeremény

Az EVP- Egészségfejlesztési Iroda is részt vett a Petőfi Rádió által meghirdetett „Tavaszi hajtás” nevezetű játékban. Azon szerencsés munkahelyek közé tartozunk, melyeket Sipos Dávid Günther és a Petőfi Rádió stábja személyesen is meglátogatott. A játékban résztvevő munkahelyeknek lehetősége nyílik 1 millió forintot nyerni a 60 éves Ötöslottó és a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából.

Ebben szeretnénk most az Önök segítségét kérni, ugyanis 2017. május 19-én 21 órától május 21-ig lehetőség nyílik szavazni azokra a munkahelyekre, melyek részt vesznek a nyereményjátékban.

A szavazás május 19-én pénteken 21 órától kezdődig és május 21. vasárnapig tart. Minden nap csupán egyszer lehet szavazni egy IP címről. Ezért kérünk mindenkit, hogy pénteken este, szombaton és vasárnap is szavazzon az EVP-EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODÁRA!

Amennyiben az EVP- Egészségfejlesztési Iroda nyeri meg a játékot, a kapott pénzt az Egészséges Vásárhely Program (EVP) 10 éves évfordulójára rendezett lakossági rendezvény színvonalát kívánja emelni.

A legtöbb szavazatot begyűjtő munkahely részesül az 1 millió forintos főnyereményben.

Kérjük, küldje tovább az e-mailt ismetőseinek, és ossza meg barátaival, hogy az EVP- Egészségfejlesztési Iroda vihesse el a főnyereményt.

 

Szavazási felület: http://www.petofilive.hu/tavaszihajtas/

1

 

A szavazáshoz szükséges regisztráció lehetséges FACEBOOK bejelentkezéssel, GOOGLE bejelentkezéssel, TWITTER bejelentkezéssel, vagy email címmel.

3

Jelenleg a szavazási felület, mely 2017. május 19-én 21 órától nyílik meg így néz ki:

Szavazzon a 20. Megállóra!

2

Minden szavazatot és megosztást köszönünk!

EVP- Egészségfejlesztési Iroda