Kistérségi Egészségfejlesztési Iroda létrehozása a Hódmezővásárhelyi Kistérségben

A PROJEKTRŐL

 

ESEMÉNYEK

Kihirdették az iskolások dohányzásellenes versenyének győztesét

2014. június 3.

Közel százan vettek részt a harmadik alkalommal megrendezett dohányzáselleni verseny eredményhirdetésén, melyet a hódmezővásárhelyi általános iskolások részére rendeztek meg. A pályázó osztályoknak idén is egy saját dohányzásellenes, illetve dohányzás megelőzéssel kapcsolatos alkotást (plakátot, képet stb.) kellett készíteniük. Mint minden évben, a tét egy háromnapos osztálykirándulás volt teljes ellátással Mártélyra, melyet ez alkalommal a Német László Gimnázium és Általános Iskola 5b. osztályának Füst-ölök csapata nyert meg.

Részletek»

————————————————————————————

Egészségfejlesztési Iroda nyílt Vásárhelyen

2014. március 12.

Megnyitotta kapuit a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó EVP-Egészségfejlesztési Irodája, illetve prevenciós rendelője a Hódmezővásárhelyi Kistérség lakosai előtt. Az Európai Unió által támogatott programnak köszönhetően immár nemcsak a gyógyításnak, hanem az egészségmegőrzésnek is lesz saját helye, bázisa a városban, illetve kistérségében. A programirodában zajlik majd a programok szervezése és a háttérmunka, a prevenciós rendelőben pedig ügyfélfogadással várják az egészségi állapotuk iránt érdeklődőket – a prevenciós rendelőben prevenciós nővér, a konzultációs helyiségben pedig dietetikus, szenvedélybetegség tanácsadó, testmozgás tanácsadó és pszichológus ad válaszokat az életmóddal kapcsolatos kérdéseinkre.

Részletek»

————————————————————————————

A szervezett egészségfejlesztés múltja és jelene

2013. szeptember 30.

Mintegy 100 népegészségügyi szakember ülésezett csütörtökön a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központban az (EVP) által szervezett, „A szervezett egészségfejlesztés múltja és jelene” elnevezésű konferencián.

Részletek»

————————————————————————————

 

#security check Website Security Test