"Rejtett természetem"- című pályázat

“Rejtett természetem”- című pályázat

A Környezeti Információs Központ, a Szent István Általános Iskola Zöld Kapocs Oktatóközpontja és az EVP – Egészségfejlesztési Iroda fotópályázatot hirdet

Rejtett Természetem”
címmel

Akár, lakott területektől távol barangolunk, vagy, ha csak a város egyik hangulatos zöldövezetében töltünk el időt, a bennünket körülvevő természeti környezet ezernyi szépségét pillanthatjuk meg. Bátran bevallhatjuk, sokszor kerül zsebbe, táska aljára egy-egy emlék, a természet valamely részlete, legyen az, gally, levél, termés, kéregdarab vagy akár egy apró kavics. Valamit megérez bennünk szunnyadó kreatív énünk a természet művészi szépségéből, engedjünk hát egy kicsit szabadjára.

Feladat:
Óvodás, alsós, felsős, vagy középiskolás– mert a kreativitás kortalan -. Egyszerű Land Art stílusban őszi,téli természetünk, környezetünk hangulatát, az ősz-tél 8 művészi szépségét kapjátok lencsevégre.
Land Art: táj-, vagy zöld művészet. A születő alkotások a minket körülvevő természet, formavilágát, bármely részét (kő, gally, sár, levél stb.) használja. Az alkotásokról a természet gondoskodik.

Pályázati kiírás:
landartfotopalyazat_2017

Minden pályázatot várunk! Sok sikert, kreatív munkát!

 fotopalyazat-hirdetes